vrijdag 14 mei 2010

Hebben ?

Ik vind zo'n granny-square-deken helemaal het einde. Maar ik heb recentelijk ontdekt dat haken niet echt mijn ding is...

Diegene die zich wel geroepen voelt, mag dit boek hebben.


Onder andere deze hippe patronen (met werkbeschrijvingen) liggen hier op jou te wachten.
Laat een berichtje achter en op 19 mei vertrekt het boek naar de door-het-lot-bepaalde nieuwe eigenaar.

7 opmerkingen:

 1. O, ik smelt voor die retro haakkledij. En sedert ik mezelf, dankzij Creakir, een goeie schop onder mijn ... gegeven heb, heb ik het haken, wat ik vroeger zoveel gedaan had, weer opnieuw opgenomen en wat 'n plezier: in een oogwenk enkele bloemetjes en een penne-etuitje gehaakt. Heerlijk! Dus hoop ik vurig dat dit toffe boek mijn kant mag uitgaan als het lot mij gunstig gezind is.
  groetjes, sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik doe graag mee met deze actie. heb het haken recent ontdekt [mijn oma heeft me een dagje de beginselen uitgelegd en sinds dien ben ik verslaafd] maar veel verder dan een muts en wat bloemetjes ben ik nog niet gekomen. met dit boek zou ik dus erg blij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goh, ik wil echt een muts (lees "mutsjes voor mijn drie meisjes en mezelf")kunnen haken voor het terug winter is. Als de beginselen van het haken in dat boek staan uitgelegd, dan mag je ook mijn naampje in de pot stoppen..allé wat spannend zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awel, ik heb de dvd van de Veritas ('leren haken & breien' of iets in die aard) hier al menig week liggen en ik krijg mijzelf gewoon niet zoveel om het ding in mijn dvd-speler te steken... het is ook zo on-ouderwets om op die manier te leren haken, dat klopt gewoon niet! Eigenlijk moet dat gewoon aan de hand van zo'n stoffig oud boek met vergeelde foto's. I'm in!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja graag! Want ik heb het nu plots te pakken. Gij kunt dat ook, even doorzetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeer schoon! Ik hou enorm van retropatroontjes! Ik voel me geroepen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor de reacties, dames.

  Maar het lot was Mamasha vandaag gunstig gezind !

  BeantwoordenVerwijderen